Companii

Carabulea investeste 25 mil. euro intr-un mall in Bucuresti

07.02.2007, 17:37 13

Grupul de firme Atlassib, controlat de omul de afaceri Ilie Carabulea, va construi un centru comercial in zona de sud a Bucurestiului, in urma unei investitii evaluate intre 20 si 25 mil. euro. Centrul comercial va fi construit pe un teren de 38.000 mp, detinut de grupul Atlassib. Suprafata construita a mall-ului va fi de 15.000 de metri patrati, iar termenul de finalizare a lucrarilor a fost fixat pentru anul viitor, potrivit lui Ilie Carabulea.
"Vrem sa fim prezenti in mai multe zone, cu afacerile grupului. Brandurile nu pot fi promovate doar la nivel local, de aceea, vrem sa ne extindem afacerile in tara. Prin investitia in centrul comercial din Bucuresti castigam si din punct de vedere financiar, dar si din punct de vedere al imaginii", declara Ilie Carabulea.
Omul de afaceri a mai anuntat recent investitii de circa 80 mil. euro in patru hoteluri, afiliate lantului hotelier Ramada, din care doua vor fi in Bucuresti, unul in Cluj si unul in Timisoara. "Ne concentram in perioada urmatoare pe finalizarea lucrarilor la hotelul Ramada din Sibiu, pe care speram sa il inauguram in primavara, cel mai tarziu, la mijlocul anului", mai spune Carabulea. Atlassib a obtinut licenta de transportator aerian si a planificat investitii initiale de 2 mil. euro in achizitia de aeronave.
Grupul de firme din Sibiu urmeaza sa demareze in primavara lucrarile de executie a unui centru comercial in zona de vest a orasului Sibiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO