Companii

Carpatair a scos la vânzare pachete de tip city break pentru microbişti

Carpatair a scos la vânzare pachete de tip city break pentru microbişti

Foto: Catalin Abagiu

Autor: Mirabela Tiron

21.11.2011, 16:34 316

Compania aeriană Carpatair, cu hub-ul la Timişoara, a scos la vânzare două pachete de tip city break cu ocazia meciurilor ce vor fi disputate de echipele Steaua şi Vaslui în Europa League, potrivit reprezentanţilor companiei.

Pentru meciul Shalke 04 - FC Steaua Bucureşti, care se va disputa pe stadionul Veltins Arena din Gelsenkirchen, Carpatair le-a pregătit susţinătorilor români

un pachet în valoare de 349 de euro, care include transport cu avionul din orice punct de plecare din România de unde compania operează spre Dusseldorf, două nopţi de cazare cu mic dejun la un hotel de patru stele.

Suporterilor italieni care vor veni să îşi susţină echipa, Lazio Roma, la meciul cu FC Vaslui, compania Carpatair a realizat un complet în valoare de 349 de euro care include transport cu avionul dus-întors pe ruta Roma-Iaşi, două nopţi de cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din Iaşi. Susţinătorii Lazio Roma vor călători pe un zbor charter al companiei Carpatair.

Carpatair a intrat pe piaţa turismului de vacanţa în februarie 2011, lansând pachete personalizate de tip city break pentru destinaţiile operate în România, Italia, Germania, Ucraina sau Moldova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO