Companii

Ce spun acţionarii PPT Preţuri pentru Tine despre vânzarea companiei: „Suntem curtaţi de mulţi investitori, iar la momentul oportun vom lansa un proces formal“

Ce spun acţionarii PPT Preţuri pentru Tine despre...

Autor: Cristina Roşca

20.12.2017, 00:05 884

♦ Businessul PPT Preţuri Pentru Tine a fost fondat de patru antreprenori, absolvenţi ai unor facultăţi din cadrul ASE Bucureşti şi Politehnica Bucureşti.

Acţionarii retailerului de modă PPT Preţuri pentru Tine afirmă că sunt curtaţi de investitori, însă nu au lansat un proces formal de vânzare a firmei. Afirmaţiile vin în contextul în care Ziarul Financiar a scris în ediţia de ieri, 19 decembrie, faptul că cei patru antreprenori tatonează vânzarea, un teaser fiind deja pe masă. Totuşi, ZF scria că procesul se află în stadiu incipient.

„Am fost şi suntem curtaţi în continuare de foarte mulţi investitori, iar în momentul în care vom simţi că este momentul oportun, nu vom ezita să lansăm un proces formal“, spune Adrian Mărgărit, unul dintre cei patru acţionari ai PPT Preţuri pentru Tine.

Retailerul de modă PPT Preţuri Pentru Tine, lansat în 2006 de patru antreprenori locali, are circa 180 de magazine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO