Companii

Cel mai mare hotel de 5 stele are un nou sef

Cel mai mare hotel de 5 stele are un nou sef

Bodin, 46 de ani, a fost in cadrul Radisson SAS ceea ce hotelierii numesc un "manager de deschidere"

06.01.2009, 18:17 60

Radisson SAS, hotelul de cinci stele cu cea mai mare capacitate din Capitala, deschis anul trecut pe Calea Victoriei, are un nou manager, in persoana lui Ali Yilmaz Yildirimlar, 41 de ani, care a preluat pozitia de la Torbjorn Bodin, care a tinut fraiele unitatii timp de doi ani.

Bodin isi va continua traseul profesional prin deschiderea unui alt hotel Radisson SAS, a carui locatie nu a fost comunicata deocamdata. Practic, Bodin, 46 de ani. a fost prezent in Romania cu mult timp inainte de deschiderea oficiala, tocmai pentru a pune pe picioare unitatea, fiind ceea ce hotelierii numesc un "manager de deschidere". Tinta declarata a lui Bodin a fost obtinerea pozitiei de lider pe piata hoteliera din Capitala, loc ocupat in prezent de JW Marriott, care ruleaza afaceri de peste 40 mil. euro.
Inainte de a veni in Romania, Ali Yilmaz Yildirimlar, de nationalitate austriaca, a fost timp de doi ani general manager al hotelului Radisson SAS Manchester Airport. Ali Yilmaz Yildirimlar activeaza in cadrul lantului inca din 1995, timp de zece ani ocupand diferite pozitii in cadrul hotelului Radisson SAS Palais din Viena, dupa care a preluat functia de director de operatiuni la hotelul Radisson SAS din Amsterdam.
Radisson SAS, care are o capacitate de 424, a fost deschis oficial in luna septembrie a anului trecut, in urma unei investitii de 70 mil. euro. Pe piata de cinci stele din Capitala mai activeaza JW Marriott, Hilton, Howard Johnson, InterContinental sau Crowne Plaza.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO