Companii

City Mall rămâne fără cumpărător. Licitaţia de vânzare va fi reluată pe 20 aprilie, la un preţ care ar putea fi scăzut “uşor”

City Mall rămâne fără cumpărător. Licitaţia de vânzare va fi reluată pe 20 aprilie, la un preţ care ar putea fi scăzut “uşor”

Autor: Cristi Moga

29.03.2011, 12:57 34

Vânzarea centrului comercial City Mall dinBucureşti, intrat în faliment anul trecut, se amână cel puţin pânăîn 20 aprilie, în condiţiile în care pentru licitaţia organizată în31 martie Casa de Insolvenţă Transilvania nu avândut niciun caiet de sarcini către potenţialii investitori.

"Timpul a fost prea scurt. Astăzi este data limită de înscrierela licitaţie pentru 31 martie, dar nu se aruncă nimeni. Suntinvestitori care fac due diligence pentru proiect, dar nu aufinalizat analizele", a declarat Radu Lotrean, partener alCasei de Insolvenţă Transilvania.

El spune că pentru cea de-a doua licitaţie esteposibil ca preţul de pornire să fie "uşor" scăzut, dar cu mai puţinde 10% din preţul de pornire de 33 de milioane de euro anunţatiniţial.

Centrul comercial din sudul Capitalei a intrat înfaliment după ce australienii de la APN EuropeanRetail, proprietarii mallului, au ajuns în imposibilitatea de arambursa un credit de peste 30 de milioane de euro către UniCredit,în condiţiile în care veniturile din exploatare au scăzut cu 90% peparcursul anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO