Companii

Comarket, marketplace B2B care digitalizează industria ospitalităţii dezvoltat de trei antreprenori români, se listează marţi pe SeedBlink ţintind o finanţare de 240.000 euro

Comarket, marketplace B2B care digitalizează industria...

Autor: Roxana Rosu

11.11.2020, 11:26 439

Comarket, marketplace B2B adresat industriei ospitalităţii româneşti, se listează marţi, 17 noiembrie, pe platforma de crowdfounding SeedBlink, ţintind obţinerea unei finanţări de 240.000 euro, după o investiţie iniţială a fondatorilor de 100.000 de euro.

Comarket este un marketplace digital care aduce împreună profesioniştii şi vânzătorii din industria ospitalităţii, cu scopul digitalizării şi eficientizării relaţiilor dintre ei.

Platforma a fost lansată de Florin Maxim, antreprenor cu experienţă de 20 de ani în industria ospitalităţii, Eugen Zbîrcea, executiv cu 20 de ani activi în retail la nivel C-level, şi Daniel Nanboe, antreprenor IT cu peste 20 de ani de experienţă în proiecte B2B.

“În următorul an, vrem să strângem în platformă peste 1.000 de profesionişti, să avem peste 30.000 de produse listate şi să generăm comenzi în valoare de peste 1 milion jumătate de euro. Digitalizarea sectorului HoReCa este esenţială, iar nevoia de eficientizare a proceselor şi de eliberare a resursei de timp a antreprenorului este primordială pentru succesul pe termen lung. Educaţia digitală este necesară în toate sectoarele, însă în HoReCa este critică în prezent, sectorul fiind mult întârziat din acest punct de vedere”, a declarat Florin Maxim, CEO şi co-fondator al Comarket.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO