Companii

Danone: Ne-ar ajuta o infrastructură mai bună ca să putem duce iaurturile din Bucureşti în regiune

Adrian Pascu

Adrian Pascu

Autor: Mădălina Dediu Panaete

03.10.2016, 00:07 1452

Adrian Pascu, managerul care conduce businessul producătorului de iaurturi Danone din România şi din regiune, spune că unul dintre cele mai importante proiecte ale companiei din acest an este consolidarea poziţiei fabricii din Bucureşti de centru de producţie regional.

În prezent, unitatea exportă pro­du­se în 22 de ţări, livrările la ex­port având o evoluţie de două ci­fre în primul semestru faţă de pe­rioada similară a anului trecut.

Conform infor­ma­ţi­ilor fur­ni­za­te anterior de com­panie, ex­porturile re­pre­zintă circa 10% din pro­ducţia fabricii din Bucureşti.

„Probabil cel mai impor­tant proiect aş spune că este con­solidarea poziţiei fabricii din Bucureşti ca un centru de pro­ducţie pentru alte pieţe. Vorbim de volume mari, de peste 15.000 tone, de iaurturi pro­duse în Ro­mânia cu re­surse locale şi livrate peste ho­tare. De asemenea, este vorba de investiţii noi în cursul ur­mă­torilor doi ani. Ne-ar aju­ta mult o infra­structură solidă în România, care să ne per­mită transportul rapid al iaurturilor către alte pieţe, având în ve­dere că vorbim de produse proas­pete, cu o durată scurtă de viaţă“, a declarat pentru ZF Adrian Pascu, director general al produ­cătorului de iaur­turi Danone în România, Bulgaria şi ţările adriatice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO