Companii

Directorul fabricii Nokia din România s-a întâlnit cu Emil Boc. Premierul a venit la întâlnire cu iPad-ul

Directorul fabricii Nokia din România s-a întâlnit cu Emil Boc. Premierul a venit la întâlnire cu iPad-ul

Sursa foto: Guvernul României – Biroul de presă

Autor: Adrian Seceleanu

08.02.2011, 19:02 73

Risto Meskus, directorul general al fabricii Nokia din România -companie care are aproximativ 4.000 de angajaţi, şi care a avut în2009 o cifră de afaceri de peste un miliard de euro, s-a întâlnitastăzi cu Emil Boc, primul ministru al României, potrivit datelorcomunicate de Biroul de presă al Guvernului.

Fabrica Nokia este amplasată în judeţul Cluj, în localitateaJucu. Emil Boc a fost primarul municipiului Cluj Napoca în perioada2004-2009.

Potrivit datelor furnizate de compania Nokia la solicitarea ZFîntrevederea face parte din seria întâlnirilor obişnuite dintrecompania Nokia şi autorităţile publice şi locale.

"Întâlnirea de astăzi dintre reprezentanţii Nokia şi PremierulEmil Boc face parte din activităţile obişnuite pe care Nokia, fiindunul dintre marii investitori în România, le derulează. Menţinem orelaţie bună atât cu autorităţile naţionale cât şi cu cele locale,stabilind în mod regulat întâlniri cu acestea", a declarat pentruZiarul financiar Anna Simai, Senior Communication Manager, NokiaCentral Europe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO