Companii

Elvila vrea să ajungă la vânzări de 12,2 milioane de euro susţinute de creşterea exporturilor cu aproape 20%

Elvila vrea să ajungă la vânzări de 12,2 milioane de...

Autor: Roana Rotaru

04.05.2017, 00:06 256
- Elvila, care are trei fabrici de mobilă, realizează peste 40% din cifra de afaceri pe pieţele externe - Din 2015 vânzările producătorului de mobilă au reintrat pe un trend ascendent.
Producătorul de mobilă Elvila, controlat de omul de afaceri Viorel Cataramă, a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 52,2 mil. lei (circa 11,6 mil. euro) în creştere cu 5% faţă de anul precedent, înregistrând un profit net de aproape un milion lei (peste 220.000 de euro), potrivit reprezentanţilor companiei. „Rezultatele pozitive înregistrate în 2016 faţă de anul precendent s-au datorat activităţilor eficiente şi constante de pro­mo­vare şi a campaniilor promoţionale desfă­şurate lunar. (...) S-a concretizat şi dorinţa de extindere a reţelei de distribuţie cu noi colaboratori ca Dedeman, Cora, Carrefour şi Emag“, a declarat pentru ZF Mihaela Bisog, director de marketing al companiei. Anul acesta Elvila mizează pe vânzări de 12,2 mil. euro şi şi-a bugetat investiţii de peste 360.000 de euro, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Elvila. „Bugetul de marketing a crescut cu 10% faţă de anul trecut. (...) Avem în vedere moderni­zarea fabricilor proprii Elmoberom, Relaxa şi Carpatina, prin lucrări de investiţii în construcţiile existente şi achiziţionarea de utilaje noi de producţie pentru mobilier“, a spus Mihalea Bisog.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO