Energie

La două săptămâni de la ninsoarea neaşteptată din aprilie, 750 de abonaţi ai Electrica din judeţul Galaţi încă nu au curent electric

La două săptămâni de la ninsoarea neaşteptată din...

Autor: Simona Tatu

05.05.2017, 00:05 95
Circa 750 de locuitori din judeţul Galaţi încă nu au curent electric, fiind afectaţi temporar din cauza lucrărilor de reme­die­re a reţelei afectate de condiţiile meteorologice din pe­rioada 20-23 aprilie, a transmis ieri Electrica la solicitarea ZF.
 
„Din totalul de 85.000 de consumatori afectaţi iniţial, astăzi, 4 mai 2017 (ieri - n. red.), la ora 15:00, mai erau aproximativ 750 de abonaţi nealimentaţi, dispersaţi în mai multe localităţi, motivat de asigurarea condiţiilor de lucru a echipelor de investiţii şi reparaţii care lucrează în instalaţii“, transmite SDEE Galaţi.
 
Situaţia celor care încă au curentul electric întrerupt va fi remediată cel târziu pe data de 5 mai, conform datelor de la oficialii companiei Electrica SA. Electrica Serv lucrează în prezent cu echipele SDEE Muntenia Nord şi cu alţi contractori din ţară pentru a relua alimentarea cu energie electrică a restului consumatorilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO