Companii

Grupul City Grill investeşte 1,5 milioane de euro în extinderea restaurantului Hanu’ Berarilor: „Fluxul de turişti străini atraşi de acest restaurant este în creştere şi ne aşteptăm ca în câţiva ani Hanu’ Berarilor să fie la fel de popular cum este astăzi Caru’ cu Bere”.

Grupul City Grill investeşte 1,5 milioane de euro în...

Autor: Roxana Rosu

23.08.2018, 11:17 531

 Grupul City Grill, care administrează în prezent 19 restaurante şi cafenele, a înregistrat în primele şase luni ale anului o cifră de afaceri de 81 milioane lei, în creştere cu 15% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, dinamică bazată atât pe noile spaţii deschise în 2017, precum şi pe investiţiile în unităţile mai vechi.

Grupul controlat de antreprenorul Dragoş Petrescu include brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruş, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill şi City Café. Compania a deschis anul trecut două restaurante, Trattoria Buongiorno Centrul Istoric şi Trattoria Buongiorno Arena, şi a investit în amenajare şi introducerea de noi preparate în meniurile restaurantelor Pescăruş şi Hanu’ Berarilor. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO