Companii

Imobiliarii vand cate 7 apartamente lunar

07.06.2010, 23:48 47

Dezvoltatorii a noua din cele mai mari proiecte imobiliare dinBucuresti au vandut de la inceputul anului circa 330 deapartamente, o medie de 7 apartamente lunar de proiect, in crestereusoara fata de perioada similara a anului trecut, dar mult subnivelul din anii "de glorie" ai pietei imobiliare, arata o analizaZF, care a cerut informatii despre 15 proiecte.

Proiectele analizate cuprind aproximativ 4.000 de locuinte noi,din care mai sunt disponibile spre vanzare aproape 1.000 de unitatia caror vanzare ar putea dura pana spre sfarsitul anului 2011. "Inaprilie a fost inregistrat un numar record de vanzari de sapteapartamente, in mai trei, iar in iunie au fost vandute patruapartamente pana in prezent", spun reprezentantii proiectuluiAsmita Gardens, in care mai sunt disponibile circa 270 din cele 760de apartamente, ale caror preturi pornesc de la 125.000 deeuro.

Un ritm mai sustinut de vanzari a inregistrat proiectul Rasaritde Soare din Titan, ai carui dezvoltatori spun ca au vandut 100 delocuinte in primele cinci luni ale anului, in conditiile in carecea mai ieftina garsoniera are un pret de circa 40.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO