Companii

Marriott: Existau doar discuţii estimative privind cazarea lotului Argentinei. Servicii de catering urma să furnizăm pentru 3.000 de persoane

Autor: Cristina Roşca

26.07.2011, 19:01 142
Reprezentanţii hoteluluiMarriott de cinci stele din capitală spun că au existat discuţiiprivind cazarea lotului şi staffului echipei de fotbal a Argentineiînsă nu a fost stabilit cu exactitate nimic.


"Numărul de nopţi necesare pentru cazarea lotului şi staff-uluiechipei de fotbal a Argentinei a fost stabilit doar la nivelestimativ, nu a fost finalizat nimic", spune Cristina Niţu,directorul de relaţii publice şi de marketing al hotelului JWMarriott.


Ea adaugă însă că a fost încheiat un acord pentru servicii decatering la stadion pentru circa 3.000 de persoane.


Această informaţie vine să confirme cifra înaintată de MirceaSandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal. "(...) ieri amsemnat contract cu Marriot de 200.000 de euro pentru ospitalitatepentru 3.000 de persoane. Noi am mers pe derulareacontractului".


Reprezentanţii Marriott nu oferă însă informaţii despre valoareacontractului, afirmând că " este libertatea clientului de a facepublică valoarea contractului".


Declaraţiile lui Mircea Sandu survin după ce Asociaţia de Fotbaldin Argentina (AFA) a anunţat, luni seară, pe site-ul oficial, că adecis suspendarea meciului amical cu România, programat la 10august, la Bucureşti, după demiterea selecţionerului SergioBatista.


Sandu a mai declarat că în cazul în care meciul România-Argentinanu se va mai disputa va cere despăgubiri federaţiei sud-americanemai mari de două milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO