Companii

MedLife renunta la un spital de 6 mil. euro la Iasi

11.01.2009, 18:32 238

Operatorul de servicii medicale private MedLife a renuntat, la inceputul acestui an, la intentia de a construi un spital privat in Iasi, o investitie estimata la 6 mil. euro, scrie saptamanalul Ieseanul.

Dupa ce la finele lunii decembrie MedLife obtinuse avizul Consiliului Local, care permitea inceperea lucrarilor de constructie, reprezentantii companiei au renuntat la proiect in mai putin de doua saptamani. Investitia operatorului privat nu este insa anulata, ci e amanata cel putin pentru un an.
"Criza mondiala ne-a incurcat planurile", spun reprezentantii MedLife.
"Din pacate, contextul actual nu ne mai permite investitiile propuse la finele anului trecut. Am blocat toate proiectele de acest fel care vizau provincia", explica Ciprian Ciobanu, directorul de vanzari in cadrul MedLife.
Compania achizitionase in cursul anului trecut terenul de 5.000 mp pe care urma sa fie amplasat spitalul. Daca ar fi primit fondurile necesare, spitalul ar fi avut 40 de paturi, doua sali de operatie, un bloc operator, dar si o sala de nasteri.
"Vom readuce in discutie aceste proiecte abia la finele anului 2009", a precizat Ciprian Ciobanu.
In acest moment, MedLife are peste 50.000 de abonati, cei mai multi provenind de la companii nationale si multinationale si isi desfasoara activitatea in 35 de puncte proprii din opt orase. Compania estima pentru anul trecut o cifra de afaceri de 22 mil. euro, in crestere cu 75% fata de anul 2007.
 

Pentru mai multe detalii click aici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO