Companii

Metrorex a primit patru oferte pentru construcţia magistralei 5 de metrou

Metrorex a primit patru oferte pentru construcţia magistralei 5 de metrou

Autor: Lidia Neagu

10.11.2010, 14:11 44

Un număr de patru consorţii şi firme au depus oferte finale lalicitaţia pentru construcţia magistralei 5 de metrou, tronsonulRâul Doamnei-Haşdeu, urmând ca în aproximativ două luni să fiedesemnat câştigătorul, informează Mediafax.

Consorţiul turco-rus Dogus-Gulermak-Moscovskii-Metrostroi-Salinia depus o ofertă de 1,076 miliarde lei şi un timp de execuţie de 22luni.

Asocierea formată din firmele Strabag (Austria) şi Straco Grup(România) a depus o ofertă de 1,94 miliarde lei şi un timp deexecuţie de 30 luni.

Asocierea Astaldi (Italia), FCC (Portugalia), Delta ACM(România) şi AB Construct a venit cu o ofertă de 918,93 milioanelei şi o durată de execuţie de 25 de luni.

Firma Aktor din Grecia a prezentat o ofertă de 1,009 miliardelei, cu un timp de execuţie de 25 de luni.

Totodată, consorţiul din care face parte firma Dogus a mai depuso ofertă alternativă, de 1,011 miliarde lei şi o durată de execuţiede 22 luni, şi asocierea din care face parte firma Astaldi o ofertăalternativă de 904,32 milioane lei şi o durată de 22 luni.

Toate preţurile sunt exprimate fără TVA. Citiţi mai multe pewww.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO