Companii

Perpetuum, un milion de euro in 14 magazine de amenajari interioare

10.05.2005, 19:41 86

Compania Perpetuum din Cluj, importator si distribuitor de produse pentru amenajari interioare, va deschide anul acesta 14 magazine, investitia cifrandu-se la circa un milion de euro.

"Momentan avem 7 magazine - in Galati, Iasi, Bistrita, Piatra-Neamt, Cluj, Zalau si Timisoara - si intentionam sa fim prezenti in toate resedintele de judet. Nu avem o ordine precisa in care le vom deschide, deoarece totul depinde de rapiditatea cu care vom gasi spatiile", a declarat Dan Pitic, proprietarul firmei. Anul acesta, compania a demarat formalitatile si pentru deschiderea unui punct de lucru in Bucuresti care va deservi toata partea de sud a tarii.

"Era destul de greu sa onoram comenzi de la 500 de kilometri distanta, astfel ca din 2004 avem un punct de lucru si un depozit in Bacau, care acopera Moldova, si acelasi plan il avem si pentru Bucuresti", a precizat Pitic. Planurile de dezvoltare ale companiei vizeaza si finalizarea, in august, a lucrarilor de amenajare pentru un spatiu de depozitare achizitionat de la fostul CUG, investitia totala depasind 800.000 de euro.

Perpetuum desfasoara, din 2003, si activitate de productie prin atelierul de mobila de la Rebrisoara, judetul Cluj. "Producem mobilier pentru birouri, pentru hoteluri si bucatarii. Incercam astfel sa oferim clientilor nostri din domeniul hotelier un pachet complet de produse, acesta fiind si motivul pentru care in prezent suntem in discutii cu mai multi producatori de perdele si fete de masa", a mai spus Pitic. El estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de peste 9 mil. euro, in crestere cu 35% fata de 2004. transilvania@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO