Companii

Plastor Oradea stă la 100 mil. lei după un an în care vânzările au scăzut cu 4%

Plastor Oradea stă la 100 mil. lei după un an în care...

Autor: Cristina Rosca

23.04.2015, 00:06 448
Grupul orădean Plastor specializat în producţia de materiale plastice, care se numără printre furnizorii locali ai gigantului finlandez Amer din industria echipamentelor sportive, a terminat anul trecut cu afaceri de 100 de milioane de lei, în scădere cu circa 4% comparativ cu anul anterior. Profitul companiei a crescut însă uşor, marja apropiindu-se la 10%.  
 
Compania face parte din grupul cu acelaşi nume, care reuneşte nouă filiale (societăţi diferite juridic), printre care Monita (produse pentru domeniul casnic, industrial şi semnalizare rutieră), Pereno (legături de schi) sau Lesto (construcţii civile şi industriale).
 
Fondată acum circa un secol, compania Plastor avea iniţial ca obiect de activitate fabricarea agrafelor şi piep­te­nilor. În urmă cu 21 de ani compania a fost privatizată cu me­toda MEBO, iar la începtul anilor 2000 a început restruc­tu­rarea ce a condus la organizarea Plastor sub forma unui grup.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO