Antreprenori locali

Producătorul de biscuiţi Croco va ajunge la 500 de angajaţi până la finalul anului

20 iun 2017 Autor: Mădălina Panaete

Croco din Oneşti (jud. Bacău), unul dintre cei mai mari producători români de biscuiţi, va depăşi anul acesta pragul de 500 de angajaţi, dublându-şi astfel efectivul de salariaţi faţă de anul anterior.

„Avem în prezent 420 de angajaţi. De la începutul anului am angajat 160 de oameni şi până la finalul acestui an avem în plan recrutarea a încă 80. Am angajat de la lucrători necalificaţi, pe care i-am calificat ulterior la locul de muncă, până la electricieni şi angajaţi în middle management. Noi am reuşit să găsim oameni în zonă, dar există într-adevăr o problemă uriaşă în ceea ce priveşte forţa de muncă în România, problemă care se va transforma într-un mare dezastru“, a spus Damian Mereu, proprietarul producătorului de biscuiţi cu afaceri de 30 de milioane de euro la nivelul anului trecut.

În total, Croco va investi aproximativ 14 milioane de euro în creşterea producţiei destinate atât pieţei interne, cât şi celei externe. Dezvoltarea capacităţii de producţie a fabricii din Oneşti vine în contextul în care Croco este lider pe segmentele de sticksuri, crackers şi brezel. De aseme­nea, compania este în top trei jucători de pe seg­mentul biscuiţilor dulci. Croco exportă în peste 30 de ţări.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.06.2017

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, croco
, biscuiti
, onesti
, angajare
, productie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide