Companii

Regina Maria merge spre 55 mil. euro

Fady Chreih, directorul executiv al reţelei private de sănătate Regina Maria

Fady Chreih, directorul executiv al reţelei private de sănătate Regina Maria

Autor: Ioana David

17.06.2014, 00:04 381

Operatorul de servicii medicale private Regina Maria, controlat de fondul de investiţii Advent Internaţional, şi-a bugetat în acest an investiţii de 4 mil. euro în deschiderea de noi unităţi şi în achiziţia de echipamente medicale.

De la începutul anului, compania a derulat investiţii de 0,44 mil. euro în două noi policlinici (în cadrul Universităţii Titu Maiorescu din Capitală şi la Craiova) şi patru puncte de recoltare. În continuare compania va investi în alte noi proiecte şi în achiziţia de echipamente medicale.

„Am angajat 50 de oameni în noile unităţi“, a spus Fady Chreih, directorul executiv al reţelei private de sănătate Regina Maria.  Pe lângă cei 50 de angajaţi în regim full time, în cadrul noilor proiecte vor lucra şi 40 de colaboratori. În total, în cadrul grupului lucrează 2.000 de persoane (full time şi colaboratori), repartizate în cele 21 de unităţi din Bucureşti şi din ţară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO