Retail&Agrobusiness

AAylex Prod, care deţine brandul de carne de pasăre Coco Rico, a absorbit compania Aaylex Fresh, parte a aceluiaşi grup care are afaceri de peste 580 milioane de lei

AAylex Prod, care deţine brandul de carne de pasăre...

Autor: Roana Rotaru

19.09.2018, 00:05 3832

Compania AAylex Prod, parte a grupu­lui de firme AAylex deţinut majoritar de antreprenorul Bogdan Stanca, unul dintre cei mai mari jucători din industria cărnii de pa­săre, a absorbit compania AAylex Fresh din cadrul aceluiaşi grup, începând cu 31 iulie 2018, potrivit datelor publicate în Monitorul Ofi­cial.

Grupul de firme Aaylex a încheiat anul 2017 cu afaceri de 584 mil. lei. (127 mil. euro), potrivit unor date transmise de companie.

„Fuziunea prin absorbţie va avea loc prin dizolvarea fără lichidare a AAylex Fresh şi transmiterea universală a patrimo­niului acesteia către compania AAylex Prod, urmată de radierea AAylex Fresh din Registrul Comerţului“, se arată în datele publicate în Monitorului Oficial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO