Retail&Agrobusiness

Lidl ţine de doi ani în stand-by construcţia magazinului de pe terenul fostei fabrici Poiana din Braşov

Proiectul de dezvoltare a magazinului Lidl de pe strada Alexandru Ioan Cuza trebuia să fie terminat în 2015, dar terenul este încă gol.

Proiectul de dezvoltare a magazinului Lidl de pe strada Alexandru Ioan Cuza trebuia să fie terminat în 2015, dar terenul este încă gol.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

15.08.2017, 00:05 417

Retailerul german Lidl, care are peste 200 de magazine de tip discount pe piaţa locală, nu a început încă dezvoltarea magazinului din Braşov, situat pe terenul fostei fabrici de drajeuri Poiana-Produse Zaharoase, deşi execuţia proiectului trebuia să fie finalizată încă din februarie 2015. Lidl a cumpărat terenul din Braşov în anul 2014 de la Mondelez România.

Mondelez (fostă Kraft Foods) mai deţine în Braşov doar fosta fabrică de ciocolată Poiana, situată pe Strada de Mijloc, conform celor mai recente. Kraft Foods a cumpărat la începutul anilor ’90 Poiana-Produse Zaharoase, de care aparţineau cele două fabrici din Braşov.

Reprezentanţii Lidl nu au răspuns solicitării ZF cu privire la dezvoltarea magazinului de pe strada Alexandru Ioan Cuza nr. 3 din Braşov. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO