Antreprenori locali

Pariu pe imobiliare: Florin Herbai, proprietarul lactatelor Sim are două clădiri de birouri şi un bloc de apartamente în Timişoara

19 apr 2017 Autor: Mădălina Panaete

Florin Herbai, antreprenorul din spatele producătorului de lactate Simultan din judeţul Timiş, a achiziţionat un bloc de apartamente în Timişoara de la Grup Imobiliare Trustee, parte a grupului Tender. Tender SA, cea mai importantă companie din grup şi acţionar al Grup Imobiliare Trustee, este în insolvenţă. Blocul are o suprafaţă de 9.000 de metri pătraţi şi este dispus pe 13 niveluri.
 
„Blocul este edificat, dar nu este finisat. Construcţia a fost oprită în 2010, iar de atunci clădirea stă aşa. Acum vrem să obţinem autorizaţiile necesare pentru a continua lucrările. Estimăm că vom termina apartamentele în patru luni şi jumătate de la momentul în care primim autorizaţiile pentru construire. Dar aici nu depinde de noi pentru că s-a întâmplat în alte cazuri să primim autorizaţii foarte repede, dar şi să ne întoarcă documentaţia de cinci ori“, a declarat pentru ZF Florin Herbai.
 
Blocul se află pe strada Take Ionescu, lângă proiectul ISHO, care include atât apartamente, cât şi birouri, şi care este dezvoltat de antreprenorul Ovidiu Şandor. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.04.2017

 
Cuvinte cheie:
timisoara
, imobiliare
, apartamente
, lactate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide