Companii

Reţeaua Regina Maria continuă achiziţiile şi cumpără Centrul Medical Bucovina din Suceava, un business de 2,5 mil. euro

Centrul Medical Bucovina este pe piaţă din 2011 şi numără două clinici în oraşul Suceava.

Centrul Medical Bucovina este pe piaţă din 2011 şi numără două clinici în oraşul Suceava.

Autor: Georgiana Mihalache

11.02.2022, 00:05 442

♦ Centrul Medical Bucovina a fost deţinut de fostul ministru al educaţiei, Cristian Adomniţei (PNL), coproprietar alături de alţi doi asociaţi.

Reţeaua de sănătate Regina Maria a anunţat o nouă achiziţie în Nordul ţării, după ce a cumpărat Centrul Medical Bucovina, care numără două clinici în Suceava, un business de 2,5 mil. euro.

Planurile reţelei pentru noua companie de sub umbrela Regina Maria urmăresc dezvoltarea şi mo­der­nizarea infrastructurii medicale prin­tr-o investiţie de cel puţin 1,5 mil. euro. Banii vor merge spre divizia de ima­gistică, dar şi pentru deschiderea unui laborator de analize medicale.

Centrul Medical Bucovina a fost deţinut înainte de tranzacţie de către Cristian Adomniţei, care a avut funcţia de ministru al educaţiei timp de un an, în 2008, din partea PNL. Adomniţei a avut 45% din acţiuni, iar restul au fost de­ţinute de Dan Gabriel Iacob, tot 45%, şi de medicul Adrian Tătăranu, cu 10%. Anterior, şi omul de afaceri Dan Fiterman a fost implicat în busi­ness, de­ţinând 30% din acţiuni prin inter­mediul Arcadia Medical Center, pe care le-a vândut ulterior către restul acţionarilor, ieşind din companie, po­trivit publicaţiei locale reporteris.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO