Companii

Românul care a condus fabrica Coca-Cola HBC din Timişoara a fost trimis la Praga. Coca-Cola HBC are în România trei fabrici, la Ploieşti, Timişoara şi în Vatra Dornei

Românul care a condus fabrica Coca-Cola HBC din...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

15.11.2022, 10:00 425

Sorin Popescu, fostul director al fabricii Coca-Cola HBC Timişoara, una dintre cele trei fabrici de pe plan local ale liderului pieţei de băuturi, a fost numit director la fabricii din Praga, conform datelor de pe platforma de socializare de business LinkedIn. 

El lucrează în companie de 12 ani şi a preluat noua funcţie în această lună. În locul lui a fost numit Vlad Petca. El şi-a început cariera în Coca-Cola HBC ca production trainee, acum 7 ani, şi a avut un progres rapid, fiind promovat în rolul de supervizor şi apoi manager de producţie în fabrica din Ploieşti. Anul trecut, reprezentanţii companiei au anunţat că au investit 2 milioane de euro în fabrica din Timişoara pentru a înlocui folia de plastic folosită pentru baxurile de doze cu ambalaj din carton biodegradabil şi reciclabil. De asemenea, la jumătatea anului 2017 Coca-Cola HBC a inaugurat o investiţie de 7 milioane de euro într-o nouă linie de producţie în unitatea din Timişoara, unde se îmbuteliează băuturi din gama Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Nestea şi Joy, conform datelor furnizate anterior de companie.

Coca-Cola HBC are în România trei fabrici, la Ploieşti, Timişoara şi în Vatra Dornei, compania fiind şi una dintre multinaţionalele care a promovat mulţi români pe poziţii de conducere în afara ţării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO