Companii

Scandia îşi schimbă şeful pe divizia de restaurante

Autor: Adelina Mihai

06.04.2011, 23:30 227

Producătorul de conserve Scandia din Sibiu şi-a schimbat şefulpe diviza de restaurante (operată prin intermediul firmei ScandiaSibiu), la mai puţin de o lună de la deschiderea primei unităţi deacest tip în complexul Băneasa Shopping City. Ileana VanessaNiculae, 26 de ani, a fost numită cu un mandat de trei ani înfuncţia de administrator al Scandia Food, în locul lui ViorelAdrian Gaspar, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial.

Reprezentanţii companiei nu au oferit detalii legate de noileschimbări de management până la închiderea ediţiei. Compania aanunţat încă de la finele anului trecut că va intra pe piaţarestaurantelor, când estima deschiderea a şase-şapte unităţi înmalluri şi în clădiri de birouri încă din primul an deactivitate.

Producătorul de conserve Scandia Română a înregistrat în 2009 ocifră de afaceri de 47,4 milioane de euro, în scădere cu 10% faţăde anul anterior, la un număr de 638 de angajaţi (cu 165 deangajaţi mai puţini decât în 2008), potrivit datelor publicate deRegistrul Comerţului. Informaţii despre cifra de afaceri a ScandiaSibiu, care operează restaurantele, nu sunt disponibile. Scandiaeste controlată de firma Elga Suisse Alimentari din Elveţia, prinintermediul firmei Elga Comerţ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO