Companii

Tancrad, o firmă de construcţii din Galaţi, şi-a crescut cu 25% afacerile din 2022, până la 364 mil. lei. Numărul de angajaţi s-a redus însă cu 70

Tancrad, o firmă de construcţii din Galaţi, şi-a...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.05.2023, 16:30 1308

Constructorul Tancrad din Galaţi, o companie deţinută de Cătălin Cristian Stăncic, şi-a majorat cu 25% cifra de afaceri din 2022, ceea ce a dus rezultatul la 364 de milioane de lei, potrivit celor mai recente informaţii publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Rezultatul a revenit astfel pe creştere, după ce în 2021 înregistrase o scădere.

S-a redus însă numărul mediu de angajaţi, care a ajuns la 840 anul trecut, cu circa 70 mai puţini faţă de anul precedent. În anii anteriori, Tancrad figura printre cei mai mari angajatori din domeniul con­strucţiilor, fiind aproa­pe de 1.000 de sal­a­riaţi. În ceea ce priveşte profitul, acest indicator a crescut cu 33% anul trecut.

Reprezentanţii com­paniei nu au răspuns solicitării ZF referitoare la evoluţia businessului în 2022 şi planurile pentru acest an.

Printre cele mai recente proiecte de construcţii menţionate pe site-ul Tancrad, se numără lucrări de refacere şi modernizare a unor drumuri comunale, modernizări de străzi şi asfaltări în judeţele Buzău, Brăila, Galaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO