Companii

Transilvania Constructii isi face showroom

30.08.2004, 00:00 25

Firma clujeana Transilvania Constructii va realiza, pana la sfarsitul anului, un show room destinat potentialilor investitori in domeniul constructiilor, investitia totala ridicandu-se la 3 milioane de euro.


"Intentionam sa punem la dispozitia partenerilor nostri un spatiu unde cei interesati sa gaseasca tot ceea ce au nevoie pentru a demera o constructie. Vom avea arhitecti pentru proiectarea imobilelor si toate materialele necesare constructiei", a declarat pentru ZF Transilvania Ionel Bidian, director general al companiei.


In ultimii doi ani compania a investit doua milioane de euro in proiectarea si constructia de hale, inchiriate unor firme de productie romane, franceze sau italiene. Au fost construite spatii de productie pe o suprafata de 20.000 de metri patrati. Lucrarea va fi finalizata in iunie 2005. "Am participat si la licitatii pentru lucrari din domeniul public, dar nu am castigat niciodata", a mai adaugat Bidian. Compania are in lucru opt imobile trei case, un hotel, un centru de afaceri, doua blocuri si un centru de birouri. "Centrul de afaceri pe care il construim va avea o suprafata totala construita de 6800 metri patrati si va fi una dintre cele mai mari constructii de acest fel din Cluj", a tinut sa precizeze Bidian. In urmatorii ani Transilvania Constructii intentioneaza sa realizeze in regie proprie un bloc cu 68 de apartamente. "Lucrarile vor fi demarate in octombrie 2004. Momentan asteptam autorizatia de constructie", declara Bidian. In 2004 numarul de angajati ai firmei a crescut fata de 2003. "Anul trecut aveam 131 de angajati, dar numarul mare de lucrari contractate anul acesta ne-a obligat sa crestem si numarul angajatilor pana la 304" a spus Bidian. Principalii competitori locali ai companiei sunt firmele ACI si Napoca.


In primul semestru, compania a avut o cifra de afaceri de 105 miliarde lei, fata de 35 miliarde lei, in perioada similara a anului trecut. Transilvania Constructii are un capital social de peste patru milioane de euro, pachetul majoritar de actiuni fiind detinut de salariati. transilvania@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO