Companii

Ursus l-a recrutat pe fostul vicepresedinte de HR al Genpact

Ursus l-a recrutat pe fostul vicepresedinte de HR al Genpact

Cristian Popescu, 38 de ani, are o experienta de peste 14 ani in domeniul resurselor umane

08.10.2009, 23:11 630

Ursus Breweries, producatorul brandurilor de bere Timisoreana siUrsus, cu afaceri de 325 mil. euro, l-a recrutat pe CristianPopescu, fost vicepresedinte resurse umane si organization &staffing al Genpact pe Europa, ca vicepresedinte de resurse umane,pozitie pe care o ocupa incepand de luna aceasta.

Popescu il inlocuieste pe Radu Panait, cel care a coordonatdepartamentul de resurse umane al Ursus Breweries in ultimii treiani si jumatate si care a preluat recent functia de HR BusinessProcess Custodian Europe in cadrul biroului SABMiller dinLondra.

Panait, absolvent al Facultatii de psihologie din Bucuresti siangajat al Ursus Breweries de peste 11 ani, este cel de-al doileamanager din cadrul Ursus Breweries care a fost promovat in cadrulsediului central din Londra al SABMiller in ultimul an. In lunamartie a acestui an, Mihai Barsan, fostul vicepresedinte demarketing interimar al Ursus Breweries, a devenit marketing manageral SABMiller Europe.

Cristian Popescu, 38 de ani, are o experienta de peste 14 ani indomeniul resurselor umane. El a lucrat noua ani in companiaProcter&Gamble, intre 1995 si 2004. In cadrul P&G, Popescua ocupat diverse pozitii de management in domenii precum recrutare,training, servicii pentru angajati si excelenta organizationala. Ela fost responsabil pe rand pentru aceste functii in zonele Balcani,Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa. Pentru operioada de doi ani a fost Corporate Recruiting & TrainingManager, Sales & Marketing HR Manager in cadrul sediilorregionale ale P&G din Bruxelles si Geneva.

Ulterior, Popescu a fost pentru o perioada de doi ani directorde resurse umane in cadrul Interbrew Romania (in prezent InBevRomania), producatorul brandului de bere Bergenbier. Astfel, dupace in ultimii trei ani a fost vicepresedinte resurse umane siorganisation & staffing leader pe Europa al Genpact, Popescurevine din aceasta luna in industria berii, preluand pozitia devicepresedinte resurse umane al Ursus Breweries, subsidiara localaSABMiller cu peste 1.700 de angajati.

Popescu detine o diploma de Executive MBA a programului comun alASEBUSS Romania cu Universitatea Kennesaw din Atlanta, Georgia,Statele Unite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO