Eveniment

A doua întâlnire pentru Comisia de proiect de ţară

A doua întâlnire pentru Comisia de proiect de ţară

Autor: Mediafax

10.11.2016, 00:00 43

Comisia prezidenţială privind elaborarea proiectului de ţară a avut miercuri cea de-a doua reuniune la Palatul Cotroceni, fiind stabilite grupurile de lucru tematice care îşi vor desfăşura activitatea în cadrul acestui for.

„În cadrul întâlnirii au fost dezbătute direcţiile tematice care vor defini proiectul de ţară. S-a agreat ca documentul să includă, în principal, o viziune pentru progresul României pe termen lung, fundamentată pe aspecte referitoare la consolidarea statului de drept şi a libertăţilor fundamentale, modelul economic de dezvoltare durabilă, dimensiunea socială şi culturală, având în vedere contextul european şi cel internaţional. De asemenea, au fost stabilite grupurile de lucru tematice care îşi vor desfăşura activitatea în cadrul Comisiei prezidenţiale, componenţa şi responsabilii acestor grupuri de lucru’’, a informat Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, în perioada următoare activitatea Comisiei prezidenţiale se va desfăşura la nivelul grupurilor de lucru tematice. Comisia prezidenţială pentru proiectul de ţară a fost constituită în luna septembrie. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO