Eveniment

Andreea Paul Vass a fost numită ambasadoarea IMM-urilor din România de către Comisia Europeană

Andreea Paul Vass a fost numită ambasadoarea IMM-urilor din România de către Comisia Europeană

Autor: Mirabela Tiron

26.05.2011, 18:10 303

Andreea Paul Vass, consilierul economic al premierului Emil Boc,a fost numită ambasadoarea IMM-urilor din România de către ComisiaEuropeană.

Un ambasador al întreprinderilor mici şi mijlocii va verificaaplicarea corectă a legislaţiei UE privind IMM-urile şi se vaasigura că politicile la nivel naţional, regional şi local suntfavorabile întreprinderilor.

Antonio Tajani, vicepreşedintele Comisiei Europene, a inauguratastăzi o nouă reţea de ambasadori ai IMM-urilor în statele membrela un eveniment desfăşurat la Budapesta. Ambasadorii IMM-urilor vorsprijini micile întreprinderi să se concentreze asupra principaleilor misiuni, aceea de a crea locuri de muncă şi de-a sedezvolta.

Politica elaborată de Comisia Europeană pentru IMM-uri, SBA, areca obiectiv încurajarea dezvoltării de afaceri proprii. Prinaceastă politică se propun soluţii pentru problemele legate deplăţile întârziate sau accesul la procedurile de achiziţii publice.Statele membre redus costurile şi durata înfiinţării unei societăţide la 12 zile şi 485 de euro în 2007 la 7 zile şi 399 euro în2010.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO