Eveniment

Buluc la drive-thru Bucureşti: un pacient vaccinat pe minut. Premierul Cîţu: Oamenii vin pe motocicletă, cu bicicleta, chiar şi cu taxi-ul

Buluc la drive-thru Bucureşti: un pacient vaccinat pe...

Autor: Ancuta Marcus

01.05.2021, 16:00 835

Este buluceală la centrul de vaccinare drive-thru din Bucureşti. Statistica arată că se realizează un vaccin în fiecare minut. Premierul Florin Cîţu le-a mulţumit celor care se vaccinează printr-un mesaj postat pe Facebook.

La centrul drive-thru din Piaţa Constituţiei s-a vaccinat un pacient pe minut. Oamenii vin pe motocicletă, cu bicicleta, chiar şi cu taxi-ul, spune premierul Florin Cîţu.

Acesta le mulţumeşte românilor şi spune că sunt şanse mari să se ajungă la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie.

„Vreau să le mulţumesc tututor românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată ţara. Cu maşina personală, cu motocicleta, cu bicicleta, cu taxi-ul. La centrul din Piaţa Constituţiei s-a vaccinat un pacient pe minut. Accelerăm campania. Pe lângă programare pe platformă, avem centre drive-thru, vaccinare la medicul de familie, maratoane de vaccinare. Avem toate condiţiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie. Singura soluţie este vaccinul! România, hai că se poate! Împreună revenim la normalitate!”, a scris Cîţu pe Facebook.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO