Eveniment

„CEO la stat“ îi ţine în şah pe head-hunteri

„CEO la stat“ îi ţine în şah pe head-hunteri

Foto Shutterstock

Autor: Corina Mirea

20.11.2012, 00:07 294

Au mai rămas şapte zile până când head-hunterii care vor să recruteze manageri privaţi pentru companii precum Transelectrica sau Romgaz îşi pot depune dosarele pentru licitaţie, însă mulţi sunt încă în stadiul de "analizare" a caietului de sarcini. Există şi head-hunteri pentru care acest proiect nu mai prezintă niciun fel de interes şi pentru care un rezultat pozitiv este aproape "imposibil".

"Nu m-am înscris la licitaţie pentru că nici nu am ştiut de relansarea proiectului. După ultima tentativă mi-am pierdut interesul total şi nu am mai vrut să aflu nimic legat de acest subiect. Spuneam şi după blocarea lui că dacă voi avea semnale pozitive din piaţă poate voi licita din nou, dar în prezent nu văd nimic schimbat. Sincer să fiu, nu cred că mai există vreo şansă ca acest proiect să reuşească, iar ceea ce se întâmplă la Tarom nu ajută deloc", spune Sorin Roibu, managing partner al firmei de executive search Arthur Hunt.

Citiţi mâine în ZF o analiză a situaţiei proiectului "CEO la stat" din cadrul Ministerului Economiei

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO