Eveniment

Comisia Europeană anunţă că preşedintele sirian Bashar al-Assad suspendă vizele speciale pentru mai mulţi diplomaţi europeni

Comisia Europeană anunţă că preşedintele sirian...

Autor: Marinela Sarbu

24.01.2019, 16:17 308

Comisia Europeană a anunţat joi că preşedintele sirian Bashar al-Assad a suspendat vizele speciale pentru mai mulţi diplomaţi europenui la Damasc, relatează Reuters.

”Regimul Bashar al-Assad a suspendat mai multe vize de intrare”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Comisiei Europene, în cadrul unei conferinţe de presă.

”Vom continua ca UE ... să facem tot ce ne va sta în putinţă pentru a evita să existe un impact asupra importantei munci de teren pe care o depunem”, a adăugat aceasta.

Permisiunea specială de a utiliza vizele siriene pentru a accede în Damasc au fost retrase la începutul lui ianuarie fără niciun fel de explicaţii din partea guvernului sirian, au declarat pentru Reuters diplomaţi europeni, îngreunând eforturile de a distribui ajutoare umanitare victimelor războiului civil.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO