Eveniment

Francezii au lansat la Paris Loganul restilizat

Francezii au lansat la Paris Loganul restilizat

Click pentru imaginea marita

02.10.2008, 20:00 14

Constructorul Automobile Dacia, care asteapta in acest an afaceri de 3 mld. euro, a ales Salonul Auto de la Paris pentru a prezenta varianta restilizata a modelului Logan MCV, in conditiile in care in primele opt luni ale acestui an peste 80% din productia acestui model a fost livrata pe pietele externe. Logan MCV este cel mai vandut brand Dacia in strainatate de la inceputul anului.

"Cred ca doua treimi din vanzarile Dacia in Franta vor fi in acest an realizate de modelul MCV. Pana la finalul lui august au fost comercializate pe piata noastra 20.000 de MCV si 10.000 de Logan sedan", a declarat Patrick Blein, directorul comercial al Renault.
Franta este cea mai mare piata de export a constructorului de la Mioveni, astfel ca decizia oficialilor Renault de a prezenta la Paris modelul restilizat al Logan MCV, conceptul Logan eco2 si modelul Sandero echipat cu motorizarile diesel este cat se poate de fireasca.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO