Eveniment

Judecătorul din procesul lui Vântu, recuzat

Autor: Mediafax

22.03.2011, 23:43 24

Judecătorul Camelia Bogdan, care a dezbătut până acum dosarullui Sorin Ovidiu Vîntu, va fi schimbat după ce un alt complet alinstanţei Tribunalului Bucureşti a admis ieri cererea de recuzareformulată în urmă cu o zi de omul de afaceri Octavian Ţurcan.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bucureşti, judecătorul LauraAndrei, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că cererea de recuzareformulată de Octavian Ţurcan, inculpat alături de Sorin OvidiuVîntu în dosarul privind favorizarea lui Nicolae Popa (condamnatdefinitiv la 15 ani de închisoare în dosarul FNI), a fost admisă,astfel că dosarul va fi repartizat aleatoriu unui alt complet dejudecată, format dintr-un judecător.

Magistratul Camelia Bogdan a fost recuzat, luni, de OctavianŢurcan, care a susţinut că din motivarea judecătorului derespingere a cererii de ridicare a interdicţiei de a părăsi ţara încazul său reiese că şi-ar fi format o opinie privind fapta de careomul de afaceri este acuzat. Avocatul a arătat că aceasta estepărerea clientului său şi că acesta doreşte schimbareajudecătorului Bogdan cu un alt magistrat de la TribunalulBucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO