Eveniment

Termenul până la care angajaţii Electrica pot cumpăra acţiuni va fi prelungit cu un an, până în 2011

Autor: Mediafax

18.10.2010, 23:49 27

Termenul până la care salariaţii Electrica SA pot cumpăra 10%din acţiunile la E.ON Moldova Distribuţie şi E.ON Moldova Furnizareva fi prelungit cu un an, până la 31 decembrie 2011, potrivit unuiproiect de OUG elaborat de Ministerul Economiei.

"În 31 decembrie 2010 expiră dreptul persoanelor îndreptăţite de aachiziţiona acţiuni la E.ON Moldova Distribuţie şi E.ON MoldovaFurnizare, succesoare legale ale Electrica Moldova, iar prinimposibilitatea achiziţionării acestor acţiuni în termenul legalprevăzut, aceste categorii de persoane pierd posibilitateaexercitării acestui drept, creându-se astfel o diferenţănejustificată de tratament între salariaţii societăţilor comercialefiliale ale Electrica SA", se arată în nota de fundamentare aproiectului de Ordonanţă de Urgenţă (OUG). Vor avea dreptul săcumpere acţiuni salariaţi, membri ai Consiliului de Administraţieşi pensionari cu ultimul loc de muncă în cadrul scoietăţilor lacare Electrica deţine participaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO