Eveniment

Un salariu pe zi. Un commodity buyer câştigă între 950 şi 1.200 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un commodity buyer câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

02.12.2023, 11:50 614

Un angajat pe poziţia de commodity buyer are un salariu care variază, în medie, între 950 şi 1.200 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Un commodity buyer conduce procesele tactice pentru grupul de materiale, definind priorităţi în echipa globală şi aliniindu-se cu managementul grupului de materiale. Participă activ în căutarea de furnizori noi pentru optimizarea portofoliului de subcomodităţi. Conduce procesele de achiziţii, inclusiv cereri de ofertă, benchmarking, negocieri şi analize finale, susţinând îmbunătăţirea continuă a performanţei furnizorilor şi portofoliului. Este responsabil pentru problemele legate de achiziţii, preţuri, capacitate şi schimbări în faza de serie. Candidaţii potriviţi pentru rol deţin diplomă universitară într-un domeniu tehnic, experienţă într-o poziţie similară în domeniul auto, cunoştinţe despre ştanţare, module mecanice sau piese metalice cu sau fără acoperire şi o bună cunoaştere a standardului IATF 16949. Oferta salarială este între 950 şi 1.200 euro net lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, programe de introducere şi formare, vouchere de vacanţă, dezvoltare profesională atât tehnică, cât şi managerială.

În prezent, 205 posturi vacante pentru poziţia de commodity buyer sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Arad, Timiş şi Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO