Eveniment

Unde ar putea ajunge selecţionerul Naţionalei: Christoph Daum ar putea fi noul antrenor al echipei Anderlecht

Unde ar putea ajunge selecţionerul Naţionalei:...

Autor: Claudiu Giurgea, Mediafax

12.09.2017, 13:57 118

"Vestea că Daum este antrenor liber e muzică în urechile unor cluburi belgiene de top", scriu jurnaliştii de la voetbal24.be.

Deşi nu a avut rezultate de laudată pe banca tehnică a reprezentativei României, înregistrând doar două victorii (ambele cu Armenia, 5-0 şi 1-0), Daum se bucură în continuare de o imagine foarte bună în Europa. Anderlecht, care are parte de un început slab de sezon, după ce anul trecut a cucerit titlul, Gent sau Oostende sunt echipele interesate de serviciile lui Christoph Daum.

Zilele trecute, publicaţia austriacă heute.at a scris că Daum se află pe lista cu posibili înlocuitori ai selecţionerului Marcel Koller, pe banca naţionalei Austriei. În plus, neamţul a spus de mai mule ori, în conferinţele de presă, că a avut oferte de la cluburi din zona Arabă.

Christoph Daum a mai antrenat în Belgia, pe Club Brugge, formaţia românului Dorin Rotariu. Neamţul a condus formaţia belgiană în sezonul 2011/2012, alăuri de olandezul Rudi Verkempinck. Cei doi au reuşit să termine sezonul pe locul doi în clasament.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO