Media & Advertising

Adrian Ţuţu, marele castigator al emisiunii "Romanii au talent". ProTV a fost lider absolut de audienta

Adrian Ţuţu, marele castigator al emisiunii "Romanii au talent". ProTV a fost lider absolut de audienta

Romanii au talent

Autor: Pro TV

26.04.2011, 15:27 92

Dupa 10 editii in care concurentii de la"Romanii au talent" au prezentat show-uri care mai de care maiincediare in speranta ca vor cistiga marele premiu in valoare de120.000 de euro, aseara a avut loc marea finala in care publicul aales marele câstigator.

Astfel, in urma voturilor telespectatorilor, cel care s-a situat peprimul loc a fost Adrian Tutu, sau asa cum a fostnumit de Andra, Eminem de Romania. Piesele sale pline de mesaj auimpresionat publicul si telespectatorii de acasa si au adus numaicuvinte de lauda din partea juriului. Vadit impresionat si totodatasurprins de decizia publicului, Adrian Tutu a ramas fara cuvinte sia inceput sa tremure in momentul in care si-a auzit rostit numele.Cu ochii in lacrimi Adrian Tutu a multumit din suflet tuturor celorcare au crezut in el, celor care i-au dat o sansa si i-au dat votullor.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

La rindul lui, Narcis Iustin Ianau, marearevelatie a primului sezon "Romanii au talent" a fost considerat dejuratul Andi « un fenomen venit de nicaieri, dar care poate ajungeoriunde ». Narcis a impresionat si de aceasta data juriul sipublicul prin prestatia sa considerata a unui profesionistadevarat. "O pasare rara", cum a fost numit in filmuletul deprezentare, Narcis a ridicat sala in picioare si a stirnit ropotede aplauze.

Un loc pe podium a obtinut si Dinu Valentinpe care Andra il considera deja "un coleg de breasla" si cu caresi-ar dori sa faca cit mai curind un duet. "Un star adevarat" - cuml-a numit Mihai Petre, capabil sa interpreteze orice fel demelodie, Dinu Valentin a impresionat prin timbrul saudeosebit.

Rivali pe scena, dar prieteni in culise,intre cei 12 finalisti s-au legat prietenii adevarate ce vorcontinua si dupa finalul acestei emisiuni. Tutu Adrian si NarcisIustin Ianau si-au propus ca la un moment dat sa cinte impreuna omelodie in care imbine cele doua stiluri muzicale caracteristicefiecaruia.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Marea finala a emisiunii "Romanii au talent"difuzata luni, 25 aprilie, intre orele 20.28 - 00.34 a avut inmomentul anuntarii cistigatorului o cota de piata fabuloasa de71,7% pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinseintre 18-49 de ani. Asta inseamna ca aproape 3 sferturi dinpublicul comercial din mediul urban care avea televizorul deschis,se uita la ProTV, la emisiunea "Romanii au talent" pentru a vedeacare este marele cistigator.

ProTV a fost lider absolut deaudientape toatetargeturile, asa se face ca audienta medie inregistrata la nivelulpublicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre18-49 de ani a fost de 19,6 puncte de rating si 49,2% cota depiata, meciul de fotbal Steaua - Dinamo difuzat de DigiSportobtinind doar 2,9 puncte de rating si 7,3% cota de piata, in timpce Antena 1 s-a situat abia pe locul al patrulea cu 1,7 puncte derating si 4,2% cota de piata.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

La nivelul publicului din mediul urban,ProTV isi pastreaza pozitia de lider absolut cu o audienta medie de18,4 puncte de rating si 43,4 cota de piata devansind si de aceastadata audientele celorlalte televiziuni la distanta foarte mare.Astfel, meciul de fotbal difuzat de DigiSport a obtinut o audientade 6 ori mai mica, adica 3 puncte de rating si 7% cota de piata, intimp ce Antena 1 s-a situat tot pe pozitia a patra cu 2,3 puncte derating si 5,5 procente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO