Media & Advertising

Creativii de la Wieden & Kennedy Amsterdam jurizeaza la AdPrint

28.10.2005, 20:25 5

Joe de Souza si Don Shelford, Creative Directors ai Wieden & Kennedy Amsterdam, au confirmat participarea la cea de-a doua editie europeana a festivalului AdPrint - European Creative Teams Competition, care se va desfasura intre 2-5 februarie 2006 la Poiana Brasov. De Souza si Shelford vor forma cea de-a doua echipa a juriului AdPrint.

Pana in prezent, si-au mai confirmat participarea la festivalul care premiaza cele mai bune echipe de creatie din Europa Tony Granger, Chief Creative Officer, Saatchi & Saatchi, NY-USA, care de altfel va prezida juriul, precum si Phil van Duynen si Koen Demare, Creative Director, respectiv Associate Creative Director al Ogilvy Group - Belgia. Cei doi formeaza prima echipa a juriului AdPrint. Tony Granger este unul dintre cei mai premiati directori de creatie din industrie.

Joe De Souza si-a inceput cariera la Mother London, iar Don Shelford la Arnold Worldwide Boston. In septembrie 2003, Shelford a inceput colaborarea cu Goodby Silverstein & Partners San Francisco, iar cateva luni mai tarziu a acceptat oferta Widen & Kennedy de a deveni Creative Director. La randul sau, Phil van Duynen si-a inceput cariera la Communique-Design Group, unde s-a impus rapid si a castigat de trei ori premiul pentru cel mai bun graphic designer. Koen Demare si-a inceput cariera ca fotograf profesionist, iar la varsta de 33 de ani devine Copywriter in cadrul TBWA Bruxelles. La Ogilvy & Mather Belgia conduce, de peste sapte luni, impreuna cu Phil van Duynen, departamentul de creatie al agentiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO