Politică

Campanie electorală: PNL supralicitează şi propune creşteri la bugetari de 30%

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu

Autor: Mediafax

10.11.2016, 00:00 179

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, declară că proiectul de lege a salarizării unitare pe care îl va depune PNL prevede o creştere a salariilor cu 30 la sută în următoarele patru ani.

Într-o conferinţă de presă la Craiova, Alina Gorghiu a spus despre OUG 20 că „s-a săvârşit o ilegalitate“.

„Dacă legea va rămâne în forma aceasta, va trebui să corectăm această inechitate introdusă în sistem. În două săptămâni vom aduce în dezbatere publică, suntem în ultima etapă de elaborare a proiectului, legea salarizării în domeniul bugetar.

Este o lege pe care trei ani de zile şi-a asumat-o PSD şi nu a venit cu niciun proiect, o lege pe care guvernul Cioloş a spus că o va elabora. Această lege va corecta orice fel de populism al PSD, această lege îşi asumă foarte clar principiile pe baza cărora a lucrat guvernul la ea.

Esenţa este următoarea: toţi care lucrează în sistemul bugetar vor beneficia de acea creştere de 30% în următorii patru ani de zile. Vom avea inclusiv discuţii cu sindicatele şi patronatele pe acest proiect“. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO