Politică

Ce mesaj a transmis Guvernul României despre nevoia de raţionalizare a alimentelor

Ce mesaj a transmis Guvernul României despre nevoia de...

Autor: Gabriel Pecheanu

12.02.2022, 20:15 1258

Nu este necesară raţionalizarea alimentelor, România nefiind afectată de o asemenea perspectivă, transmite Executivul, după ce premierul Nicolae Ciucă a avut, luni, o întâlnire cu miniştrii energiei, finanţelor şi agriculturii.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a avut, la Palatul Victoria, o întâlnire de lucru cu miniştrii Energiei, Virgil Popescu, Finanţelor, Adrian Câciu, şi Agriculturii, Adrian Chesnoiu, alături de Secretarul General al Guvernului, Marian Neacşu, şi de şeful Cancelariei Prim-ministrului, Mircea Abrudean.

„În cadrul reuniunii a fost analizat impactul măsurilor adoptate de Guvern în domeniile economic şi energiei pentru protejarea populaţiei şi a mediului de afaceri. Reprezentanţii Guvernului vor continua evaluarea situaţiei generate de creşterea preţurilor la gaze naturale şi energie electrică, Executivul fiind decis să consolideze efectele măsurilor stabilite pentru a ajuta consumatorii casnici şi a asigura funcţionarea în condiţii optime a serviciilor publice şi a economiei”, potrivit Executivului.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO