Politică

Liviu Dragnea, PSD, face precizări în legătură cu reducea TVA: Vom reduce TVA la 19% din 2017 şi la 18% din 2018; el a lăsat să se înţeleagă că şi euro acciza şi taxa pe stâlp vor fi anulate din 2017

Liviu Dragnea, PSD, face precizări în legătură cu...
15.12.2016, 21:11 2185

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a făcut noi precizări legate de reducerea TVA la insistenţele jurnaliştilor: TVA se va reduce la 19% din 2017 şi la 18% din 2018. De asemenea, el a lăsat să se înţeleagă că euro acciza şi taxa pe stâlp vor fi scoase din 2017.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a precizat, joi, că viitorul Executiv PSD-ALDE va fi monitorizat permanent de o „echipă de specialişti”, membri PSD, care va putea face inclusiv propuneri pentru îmbunătăţirea activităţii guvernamentale.  „În ceea ce priveşte monitorizarea activităţii guvernamentale – programul de guvernare a fost votat politic şi prezentat de PSD.

Guvernul va fi monitorizat permanent de un grup specialişti, l-am stabilit deja la nivelul partidului, care va urmări realizarea angajamentelor la termenele şi condiţiile prevăzute în programul de guvernare”, a spus Dragnea.  El a arătat că această „echipă de monitorizare” va face lunar rapoarte de eficienţă privind actul de guvernare, cu propuneri de îmbunătăţire a activităţii Executivului.  

Întrebat dacă această comisie va fi la PSD şi care va fi responsabilitatea Guvernului în acest caz, Dragnea a răspuns: „Dar unde să fie? Oamenii au pus ştampila pe PSD. Responsabilitatea e a preşedintelui partidului şi a partidului. Decizia executivă va fi la Guvern, din punct de vedere politic”, a spus Dragnea, care a admis că specialiştii din cadrul comisiei vor fi membri PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO