Politică

S-au calmat declaratiile razboinice ale opozitiei

07.12.2009, 23:01 19

Traian Basescu, presedintele Romaniei: Un fleac, i-am ciuruit!Sa stiti ca rezultatele sunt confirmate de statistica!

Adriean Videanu, prim-vicepresedinte PD-L: Romania are astazinevoie de un guvern de dreapta, un guvern care sa vina cu solutiila problemele grave ale societatii.

Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD: Inclinsa spun ca acuzatiile de frauda sunt intemeiate. Ramane insa devazut ce vor decide colegii nostri.

Calin Popescu-Tariceanu, deputat PNL: PNL nu e catelusul PSD.PNL-ul trebuie sa plece de la o analiza a situatiei de criza, lacare trebuie gasita o solutie, iar aceasta solutie nu trebuie sa sebazeze exclusiv pe ura impotriva lui Basescu.

Relu Fenechiu, deputat PNL: Se poate ca PD-L sa vina cu opropunere foarte interesanta. Daca PD-L e de acord cu stabilireaunor politici ale PNL, pe care le-am convenit si cu PSD, iar incepesa aiba sens orice discutie.

Theodor Stolojan, prim-vicepresedinte PD-L: Sa nu uitam ca sidomnul Geoana si domnul Antonescu sunt oameni tineri inca inpolitica, 50 de ani, deci mai au cel putin sase alegeriprezidentiale in fata. Ar trebui sa inteleaga ca acesta a fostrezultatul votului.

Miron Mitrea, senator PSD: A castigat Traian Basescu, care areusit sa isi mobilizeze si valorifice mai bine electoratul si sacastige un al doilea mandat consecutiv, lucru pe care nu l-a maifacut nimeni in Europa de Sud-Est.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO