Prima pagina

ZF lanseaza Ghidul Pensiilor Private

ZF lanseaza Ghidul Pensiilor Private
17.09.2007, 18:56 27

Ziarul Financiar lanseaza astazi Ghidul Pensiilor Private, care se adreseaza celor peste trei milioane de salariati care vor alege un fond de penii private.
De astazi, 17 septembrie, toti angajatii sub 35 de ani trebuie sa isi aleaga un fond de pensii private obligatorii, iar cei cu varsta intre 35 si 45 de ani pot adera, fara sa fie obligati. Peste trei milioane de salariati sunt astfel chemati sa adere la un fond de pensi private, iar Ghidul realizat de ZF le vine in ajutor. Cum a aparut ideea de pensii private? Cum au aplicat altii aceasta idee si cum le merge acum?
Care este legislatia din domeniu? Sunt pensiile private destul de sigure ca sa ne merite increderea? Ce pensie voi avea daca economisesc in acest sistem? Care sunt companiile care vor sa administreze aceste fonduri private? Cum arata oferta lor?
Acestea sunt doar cateva dintre temele explicate in Ghid. Acesta mai contine o sectiune de intrebari si raspunsuri, un glosar de termeni si institutii, dar si un rezumat, pentru ca si cei grabiti sa poata citi pe scurt informatia relevanta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO