Profesii

Angela Manolache a fost promovată partener consultanţă la KPMG

Angela Manolache a fost promovată partener consultanţă...

Autor: Claudia Medrega

01.10.2015, 12:33 1067

Angela Manolache a fost promovată, începând cu 1 octombrie, partener în depratamentul de consultanţă al KPMG, după 14 ani de activitate în cadrul companiei de audit şi consultanţă.

Angela Manolache şi-a început cariera în cadrul KPMG în 2001, ca auditor financiar specializat în auditul instituţiilor financiare.Din 2006, face parte din echipa de consultanţă a KPMG în România şi este specializată în servicii de risc şi conformitate. Ea asistă clienţii în implementarea de noi standarde şi reglementări precum IFRS, Basel III, Solvency II, dar şi în îmbunătăţirea modelelor de guvernanţă, raportare financiară şi risc, potrivit informaţiilor transmise de KPMG.

Absolventă a facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, Angela Manolache deţine o certificare internaţională în managementul riscurilor financiare şi este membru al ACCA, CECCAR şi CAFR. De asemenea, ea coordonează reţeaua KPMG de consultanţi în managementul riscurilor financiare din Europa Centrală şi de Est.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO