Profesii

Ford a numit un român şef peste vânzări şi a adus un nou manager la fabrica din Craiova

Ford a numit un român şef peste vânzări şi a adus un...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

06.08.2015, 14:37 2409

Cristian Prichea, care lucrează de aproximativ cinci ani în cadrul Ford, a fost numit manager de vânzări al Ford România, înlocuindu-l pe Rafal Krajewski, care a condus vânzările de pe plan local ale Ford în ultimii doi ani.

Rafal a fost parte a echipei din România a Ford din 2010, iar pentru mai bine de 3 ani a lucrat ca manager al Diviziei de Servicii Clienţi- Ford România.

Cristian Prichea s-a alăturat echipei Ford tot în 2010 în calitate de manager de produs, iar doi ani mai târziu a fost numit marketing manager, departament pe care l-a condus până în august anul acesta.

De asemenea, Ford mai face o schimbare în management. Jaime Ortiz-Canavate, în prezent manager de producţie, operaţiuni autovehicule la fabrica Ford din Valencia (Spania) este numit manager al fabricii de motoare din Craiova, înlocuindu-l pe John Oldham.

După doi ani de conducere a Uzinei de Motoare din Craiova şi cu o experienţă de peste 35 de ani în cadrul Ford Marea Britanie şi Ford Europa, John Oldham este astfel avansat în funcţia de Manager Asistent- Operaţiuni Vehicule Craiova.

Jaime Ortiz- Canavate s-a alăturat companiei Ford în 1999 şi a deţinut mai multe funcţii în departamentele de Dezvoltare a Produselor şi de asemenea în cadrul Diviziei de Operaţiuni Producţie Motoare şi Producţie Vehicule, în cadrul Ford Spania, Ford Marea Britanie şi Ford Germania.

Acestea nu au fost singurele schimbări pe care constructorul auto le-a făcut în managementul din România. Din aprilie, Ford România are un nou director general - Valerio Brenciaglia, care l-a înlocuit pe Zoltan Brassai. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO