Profesii

Romgaz îşi recrutează administrator din curtea rivalilor de la Petrom

Sorana Baciu

Sorana Baciu

Autor: Roxana Petrescu

14.01.2015, 00:04 483
Romgaz, cel mai mare producător de gaze naturale din România, controlat de statul român, a numit-o în calitate de administrator provizoriu pe Sorana Baciu, fostul director de strategie al OMV Petrom, singurul rival al Romgaz pe piaţa gazelor, după ce unul dintre membrii con­siliului de admnis­traţie a decis să renun­ţe la funcţie.
 
„Consiliul de ad­ministraţie al Rom­gaz ia act de notificarea domnului David Harris Klingensmith privind renun­ţarea la funcţia de adminis­tra­tor şi stabileşte că renunţarea la funcţia de administrator al Rom­gaz devine efec­tivă începând cu data de 18 ianuarie 2015“, spun repre­zentanţii Rom­gaz. În calitate de adminis­tra­tor pro­vizoriu până la întrunirea adunării generale ordinare a acţionarilor este numită Sorana Baciu.
 
„Mandatul de adminis­tra­tor provizoriu al doa­mnei Sorana Baciu va înce­pe în data de 19 ianuarie 2015“, mai spun repre­zen­tanţii Romgaz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO