ZF 24

Auchan deschide in septembrie un supermarket in Iulius Mall Timisoara, iar in 2008 un hipermarket

27.06.2007, 18:46 13

Auchan Romania va deschide, in luna septembrie, un supermarket in centrul comercial Iulius Mall din Timisoara, urmand ca magazinul sa functioneze temporar pana in toamna anului 2008, cand compania va finaliza constructia unui hipermarket in apropiere.
Magazinul alimentar va fi deschis de Auchan pe locul fostului supermarket Univers'All, in baza unui parteneriat cu Iulius Mall.
"In supermarketul pe care-l deschidem in septembrie vom avea opt mii de produse, toate vor fi vandute cu discount. In viitorul hipermarket vom avea 45.000 de produse, de asemenea vandute cu discount", a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, directorul general al Auchan Romania, Regis Mougel.
Hipermarketul Auchan va fi amenjat in vecinatatea Iulius Mall, intr-o zona unde vor fi investite in total circa 50 de milioane de euro. Extinderea mall-ului vizeaza printre altele amenajarea unor spatii de parcare subterane si a unui multiplex, investitia in hipermarket fiind evaluata la circa 40 milioane euro. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO