ZF 24

CC aproba ajutoare de 7 mil. euro pentru depozitarea deseurilor

24.07.2006, 12:42 14

Statul roman va putea sa acorde ajutoare pentru depozitarea deseurilor in valoare de 25 milioane de lei (7 milioane euro)unui numar maxim de 10 beneficiari pentru anul acesta, ca urmare a unei scheme aprobate de Consiliul Concurentei(CC) in acest sens, informeaza un comunicat al institutiei.
In comunicat se precizeaza ca sprijinul financiar din partea statului va fi acordat in cadrul Proiectului in scopul realizarii de investitii pentru construirea de noi depozite zonale de deseuri inerte (clasa c), nepericuloase (clasa b) si periculoase (clasa a), dotate cu echipamentele aferente, in vederea crearii de noi unitati.
Aceste investitii vor contribui la cresterea calitatii mediului inconjurator, prin reducerea poluarii pe ariile de depozitare a deseurilor si la dezvoltarea zonelor in care vor fi realizate. In acelasi timp se va asigura crearea unui numar de 20-30 de locuri de munca pentru fiecare depozit de deseuri nou construit.





Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO